Change font size
It is currently Thu Sep 09, 2010 10:11 pm

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]
Author Message
 Post subject: Değerli forum kullanıcılarımız lütfen harfiyen okuyunuz
PostPosted: Mon Aug 21, 2006 2:34 am 
Captain

Son zamanlarda özellikle forumdaki kullanıcı sayısındaki hızlı artış sonucunda garip istekler,postlar,haraslar şiddetli tartışmalar sonucunda eleştiriyi aşan hakaret sınırına ulaşan postlara çok sık rastlar olduk.Bunun sonucuda tabiki kendisi gibi sert olacaktır.İçinizde bazılarınız üzülebilir bu duruma ama bir kaç şeyi size tekrar hatırlatmak istiyorum

1.Bir admin/mod size lütfen konu dışı post atmayınız dediğinde sen ne diyosun ya adam böle böle yaptı şimdi gelmiş şunu istiyor tepkisi moderasyon olarak sizlere geri dönecektir
2.Gereksiz yerlerde gereksiz açılan topicler kilitlenebilir yada ilgili kişi tarafından ilgili yerlere taşınabilir.Özel mesaj vs yoluyla sen benim topicimi niye taşıdın lan gibi bir tepki moderasyon sebebidir.
3.Kendi aranızda yaptığınız espiriler hakarete varıyorsa (Bkz.FFS GAYS!dün akşam gördüm veterinere götürmek lazım ) bunlar moderasyon sebebidir.

Forumda artan kirlilikten dolayı yazdıklarınıza biraz daha özen göstermenizi rica ediyorum ve tekrar ediyorum LÜTFEN!!!

Kahrolsun komünizm... Kahrolsun dikte yönetimi

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 1   [ 1 post ]