Change font size
It is currently Tue Sep 07, 2010 2:24 am

Post a new topicPost a reply Page 1 of 2   [ 30 posts ]
Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: başbakanın eşinin gataya alınmaması
PostPosted: Mon Feb 08, 2010 2:07 pm 
Wraith

neresinden bakılırsa bakılsın rezalet.
bana göre başbuğ un kredisi gittikçe bitiyor.
tmm okey baş örtüsü türban mevzu falan ama
başbakanın eşi yani bukadar abartılmaz.

Profile  

Post subject: Re: başbakanın eşinin gataya alınmaması
PostPosted: Mon Feb 08, 2010 9:37 pm 
Wraith

bence doğru karar. çıkarsaymış örtüsünü hayret bişey haha

Profile  

PostPosted: Mon Feb 08, 2010 11:41 pm 
Es'sada Templa-rin

camilere kadinlar niye basortusuz alinmiyor ?

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 12:02 am 
Hasu

TD)Pentagram wrote:

hayir hata orduda dahi olsa basbugla ne alakasi var? GATA'nin kapisinda o donem basbug'mu duruyordu?

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 12:24 am 
Es'sada Templa-rin

KAISER wrote:
TD)Pentagram wrote:

hayir hata orduda dahi olsa basbugla ne alakasi var? GATA'nin kapisinda o donem basbug'mu duruyordu?

basbug, cunku hani basbug bunlarin hesaplari ve planlarina karsi cikiyor ya. o yuzden.

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 2:37 am 
Çorap

iyi olmuş, her yere o bıyıklarla girip çıkamayacağını öğrensin,
yani bıyıkları yüzünden oldu değil mi ben mi yanlış anladım

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 2:38 am 
Es'sada Templa-rin

camilere kadinlar niye basortusuz alinmiyor ?

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 2:44 pm 
Wraith

başbuğ sorumlu tutmamamın sebebi
kurumların başındaki adamdan sorulur hep böyle şeyler.
hükümet kanadından bişi oldumu başbakana sorulmuyormu hesabı aynı dalga işte.
ben olsam bazı komutanları görevden alırdım.
devlet erkanı bu kadar ucuz hareketlere maruz kalmamlı
kim olursa olsun makam koltuğundaki
komedik bir ülke.

unity

helal gata ile cami kıyaslaması yaptın.
derdin ne abi camilerle.ibadethaneleri hep siyasi mevzularda malzeme yapıyorsun.çok bel altı vuruyorsun.

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 3:17 pm 
Wraith

unity nin demek istediği kurallar varsa saygı duyulacak.
bu kişi ister başbakanınn karısı olsun, ister evsiz barksız biri olsun.

nasıl camilere baş örtüsüz kadın alınmıyorsa, gata ya da baş örtülü kadın alınmıyor. sırf başbakanın karısı diye özel muamele yapılmasının gerekliliği de nereden geliyor? başbakanın oğlu arabayla birilerine çarptığında da başbakanın oğlu diye yırtıyor zaten bu ülkede. onlarin vatandaşlık üstü haklari var da biz mi bilmiyoruz?

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 3:21 pm 
Wraith

abi yinede hoş gelmiyor.
ben askerin istediği şekilde bi yere giremediğini görmedim duymadım.

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 3:54 pm 
Captain

Bak en başından yazıyorum. Taraf değilim ama bu söyledikleriniz komik geldi. Ne demek gataya başörtülü girilmez. Cami ile örnek vermek ne alaka?. Sultanahmete gelen turistlerin hiç biri başını örtmüyor. Elma ile armutu karşılaştırmışsınız. Yemin törenine askerlerin %80inin annesi başörtülü giriyor. Askeriyenin tam ortası ictima alanında başörtüsü ile dolaşıyor. Yapmayın abicim. İnce bir noktayı atlamayın. insanoğlu dini dili ırkı mezhebi ne olursa olsun heleki sözkonusu sağlık ise herkes ile eşit şartlar altında muamele görmelidir. Sanırım geçen senede bir poliklinikte doktorun biri kadını başörtülü olduğu gerekçesi ile kovmuş üstüne birde hepiniz o kafanızdaki bezi çıkarıp öyle geleceksiniz demiş. ADAMIN *mna KOYARLAR. Neyse konumuza dönelim. eva yine eski haline bürünmüş saçma bir yorum getirmiş. Başbuğ istifa etsin!. Böyle saçma bir şey olmaz. Bunu gündem maddesi yapanlar zaten art niyetlidir. Şayet böyle bir şey varsa gerekli organlar gerekli talimatları gerekli yerlere vericektir. Gereksiz tartışmalar için kafanızı yormayın. Arthas öldü siz hala başörtüsü ile uğraşıyorsunuz hahah.

Kahrolsun komünizm... Kahrolsun dikte yönetimi

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 4:22 pm 
Wraith

alınmaması bence de saçma, ama altındaki niyeti görmek lazım.
başbakanın karısı medical park ın hissedarı. kendi özel hastanesi var yani kadının. gidip kendi hastanesinde tedavi olsun? aa yok şov yapacaklar, gata ya gidecekler. büyük ihtimal ordaki asker de baş örtülü alamam efendim demiştir kendi başına. burdan olayı genelkurmay başkanının istifasına kadar çeker bizim yandaş ayak medyası.

ülke ülke olalı böyle provokasyon görmemiştir yemin ederim.
lakin hep mağdurlar hep eziliyolar, yok gataya alınmıyolar, yok suikast yok darbe s.k sok.

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 9:05 pm 
Es'sada Templa-rin

TD)Pentagram wrote:
başbuğ sorumlu tutmamamın sebebi
kurumların başındaki adamdan sorulur hep böyle şeyler.
hükümet kanadından bişi oldumu başbakana sorulmuyormu hesabı aynı dalga işte.
ben olsam bazı komutanları görevden alırdım.
devlet erkanı bu kadar ucuz hareketlere maruz kalmamlı
kim olursa olsun makam koltuğundaki
komedik bir ülke.

gecmiste olmus seyler icin bu gunku adami nasi sorumlu tutuyon

Quote:
unity

helal gata ile cami kıyaslaması yaptın.
derdin ne abi camilerle.ibadethaneleri hep siyasi mevzularda malzeme yapıyorsun.çok bel altı vuruyorsun.

evet cami kiyaslamasi yaptim. neden yapmayayim ?

nesi varmis caminin bel altilik ? cevap veremedigin, bir aciklama getiremedigin bir sey olmasi mi ?

acikla neden camilere basortusuz giremiyor kadinlar.

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 9:06 pm 
Es'sada Templa-rin

Frost wrote:
Bak en başından yazıyorum. Taraf değilim ama bu söyledikleriniz komik geldi. Ne demek gataya başörtülü girilmez. Cami ile örnek vermek ne alaka?. Sultanahmete gelen turistlerin hiç biri başını örtmüyor. Elma ile armutu karşılaştırmışsınız. Yemin törenine askerlerin %80inin annesi başörtülü giriyor. Askeriyenin tam ortası ictima alanında başörtüsü ile dolaşıyor. Yapmayın abicim. İnce bir noktayı atlamayın. insanoğlu dini dili ırkı mezhebi ne olursa olsun heleki sözkonusu sağlık ise herkes ile eşit şartlar altında muamele görmelidir. Sanırım geçen senede bir poliklinikte doktorun biri kadını başörtülü olduğu gerekçesi ile kovmuş üstüne birde hepiniz o kafanızdaki bezi çıkarıp öyle geleceksiniz demiş. ADAMIN *mna KOYARLAR. Neyse konumuza dönelim. eva yine eski haline bürünmüş saçma bir yorum getirmiş. Başbuğ istifa etsin!. Böyle saçma bir şey olmaz. Bunu gündem maddesi yapanlar zaten art niyetlidir. Şayet böyle bir şey varsa gerekli organlar gerekli talimatları gerekli yerlere vericektir. Gereksiz tartışmalar için kafanızı yormayın. Arthas öldü siz hala başörtüsü ile uğraşıyorsunuz hahah.

abicim.

ne demek 'ne demek camilare kadinlar neden bas ortusuz alinmiyor' ?

ha hakkaten ne demek ?

iki seyden birini acikla :

neden camilere kadinlar basortusuz alinmiyor

yahut

neden camilere kadinlarin basortusuz alinmadigini sorunca 'ne demek' gibi bir cevap veriyosun.

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 10:08 pm 
Captain

o kadar ezbercisinki postu okumadığın o kadar belliki sana cevap verme gereği bile duymuyorum ama soruna ancak şunu söyleyebilirim

bi s**t*r git unity

Profile  

PostPosted: Tue Feb 09, 2010 11:07 pm 
Es'sada Templa-rin

Frost wrote:
o kadar ezbercisinki postu okumadığın o kadar belliki sana cevap verme gereği bile duymuyorum ama soruna ancak şunu söyleyebilirim

bi s**t*r git unity

ya yuru git cikiyon bi laf soyluyon sorgulaninca arkasini getiremiyon.

biliyosun cevap veremeyecegini ve sonunda haksiz cikacagini o yuzden bir adim ileri gidemiyosun salladigin argumanda. ondan sonra da kacacak yer ara yok ezberciymissin yok postu okumamissin.

birak bu ayaklari da o iki sorudan birinin cevabini ver

Profile  

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 2:16 am 
Gosu

ben vereyim cevabi.

camide basi acik gezmek yasak olabilir cunku cami ibadethane, turban da binyillik dini adet. dini adetler sana bana sacma, ama muslumana degil. vatikana da yanimdaki arkadasimi sifir kollu ile almamislardi.

cunku ordu;

* laik olmali, laiklik derken dini devlet islerine karistirmiyoruz diye dini sembolleri yasakliyoruz tarzi bi laiklik degil. amacli, odakli, ideolojik bir laiklik degil. laiklik dini etkileri odaklari yukaridan yok etmek demek degildir. dini devlet yonetimine karistirmamaktir. din devlet islerine karismiyorsa kamu gorevlilerinin kullanmadigi bir basortusunun de gatada sorun olmamasi lazim. birseyleri yukaridan zorlamak eskidendi, bir yere kadardi.
* bugune kadar "biz bunlari anca boyle adam ederiz" mantigiyla hareket etti, hep ters tepti. yaptiklari uygulamanin pratik bir faydasi yok. gataya giremeyen turbanli daha modern olmuyor. beni de askerlik tecil ettirmeye sakalli almamislardi, normalde cok duygusal biri degilimdir ama cok kotu hissetmistim. devlet beni resmen sakalimi kesmeye zorluyordu cunku askerligi de o subeye girip tecil etmek zorundaydim yoksa hapse girecektim. bu ulkede dogustan sahip oldugumuz bir takim haklarimizin bazi sacmasapan vizyonlar geregi kisitlandigina ilk defa o kadar aci sahit olmustum.

Profile  

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 2:50 am 
Es'sada Templa-rin

[LombaK]Pyros wrote:
ben vereyim cevabi.

camide basi acik gezmek yasak olabilir cunku cami ibadethane, turban da binyillik dini adet. dini adetler sana bana sacma, ama muslumana degil. vatikana da yanimdaki arkadasimi sifir kollu ile almamislardi.

sen veremezsin cevabi, cunku mentaliten frost ve eva ile ayni degil. nitekim, veremedin cevabi.

frost cevap veremiyor cunku biliyor cevap vermeye kalkarsa asagi tukurse sakal yukari tukurse biyik olacak.

Quote:
cunku ordu;

* laik olmali, laiklik derken dini devlet islerine karistirmiyoruz diye dini sembolleri yasakliyoruz tarzi bi laiklik degil. amacli, odakli, ideolojik bir laiklik degil. laiklik dini etkileri odaklari yukaridan yok etmek demek degildir. dini devlet yonetimine karistirmamaktir. din devlet islerine karismiyorsa kamu gorevlilerinin kullanmadigi bir basortusunun de gatada sorun olmamasi lazim. birseyleri yukaridan zorlamak eskidendi, bir yere kadardi.
* bugune kadar "biz bunlari anca boyle adam ederiz" mantigiyla hareket etti, hep ters tepti. yaptiklari uygulamanin pratik bir faydasi yok. gataya giremeyen turbanli daha modern olmuyor. beni de askerlik tecil ettirmeye sakalli almamislardi, normalde cok duygusal biri degilimdir ama cok kotu hissetmistim. devlet beni resmen sakalimi kesmeye zorluyordu cunku askerligi de o subeye girip tecil etmek zorundaydim yoksa hapse girecektim. bu ulkede dogustan sahip oldugumuz bir takim haklarimizin bazi sacmasapan vizyonlar geregi kisitlandigina ilk defa o kadar aci sahit olmustum.

abicim laiklik lafla olmuyor. oyle 'e laik olalim' diyerek olmuyor.

asker aptal degil. hickimse aptal degil. herkes alti ustu bir insani basortusuyle bir yere alip almamanin teknik olarak ideal bir toplumda hicbir geregi olmayacagini biliyor.

ama ne toplum ideal, ne de basortusu bildigin basortusu.

basortusu artik siyasi bir sembol olmus, onu kullanan zumre senin sahip oldugun bin turlu hakki kendi vizyonu uyarinca kisitlayacagini zaman zaman aleni olarak beyan ede ede ulkenin tamamini degistirmeye calisiyor. hal boyleyken basortusunun mahiyeti ve kullanildigi metodlar da 1947 de gatada tedavi olmaya giren nenelerin zamanindakinden cok daha farkli artik.

Profile  

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 4:04 am 
Captain

ya sen ne kalın kafalı bi adamsın ya hayır 1983 anayasasına harfiyen uymakta güçlük çekmiyorsun. Ama 1500 yıllık camiye "başı açık girilmezi" sorguluyorsun. Hayır kadınların camiye girmek gibi bir zorunluluklarıda yokki. Başım açık giricem ibadet edicem diye niye cıngar çıkarsın? Camide ibadet edince kansere yada basürüne şifami bulucak ? Neyin peşindesin *mna koyim sen ya. Her topicte böyle sürekli yok şu sorunun cevabını ver yok bu sorunun cevabını ver. Sen kimsin ya sana açıklama gereği duyayım?. Ha yoksa bu adamlari iyice bi kıvama getireyim bana küfretsinler banlayayımsa zihnindeki, benim aklımdan geçenler ile bugun buraya senin için yazdıkları hakkında harf farkı dahi yok :D Al sana beni banlamak için güzel bir sebep.

Cevaplarını bildiğin soruları ne sikime sorarsın ?. Her boku biliorsun camiye kadınların başı açık girmeyeceğini nie bilmiyormusun/anlamıyorsun? Yada niye sorguluyorsun? Gataya başı kapalı girilmez? Niye asker başı kapalıdan korkuyormu ? Yada irtica başörtüsü ilemi giricek orduya? bi s**t*r allahını seversen... Bak Cem ne güzel özetlemiş durumu art niyetleri var bunu yaparken başı kapalı olup gataya giderken diye. Öyle ise topunun taa...... Bu memleket yeteri kadar karıştı zaten. Camiye başı açık girilmez? Aaaaa bak bu olmaz niye girilmiyormuş kim koydu o kanunu anayasada böyle bişi yokki.... Sizin allahınızı ben tanimiyorum. o halde camiye başı açık girilir. Kapısından bile geçmediğin bir yerin mevzuatını niye sorguluyorsun ya. Hayır herşeyi geçtim bana niye soruyorsun :D Kendini komik duruma düşürdüğünün farkında bile değilsin ya.... Öf neyse ben gidip yatayim

Profile  

PostPosted: Wed Feb 10, 2010 4:16 am 
Captain

Frost wrote:
Bak en başından yazıyorum. Taraf değilim ama bu söyledikleriniz komik geldi. Ne demek gataya başörtülü girilmez. Cami ile örnek vermek ne alaka?. Sultanahmete gelen turistlerin hiç biri başını örtmüyor. Elma ile armutu karşılaştırmışsınız.

Burayı iyi oku unity belki birşeyler anlayabilirsin. Yada sende en az yandaşlar kadar art niyetlisin benim ne demek istediğimi anlamıyorsun.
Quote:
Yemin törenine askerlerin %80inin annesi başörtülü giriyor. Askeriyenin tam ortası ictima alanında başörtüsü ile dolaşıyor.
oku oku bik bik bisiler yazip durma ak.
Quote:
Yapmayın abicim. İnce bir noktayı atlamayın. insanoğlu dini dili ırkı mezhebi ne olursa olsun heleki sözkonusu sağlık ise herkes ile eşit şartlar altında muamele görmelidir.
Where is the Hippocrates???
Quote:
Sanırım geçen senede bir poliklinikte doktorun biri kadını başörtülü olduğu gerekçesi ile kovmuş üstüne birde hepiniz o kafanızdaki bezi çıkarıp öyle geleceksiniz demiş. ADAMIN *mna KOYARLAR.
Burayı nie atlıyorsun?? Sen adamı böyle aşağılarsan adam dinine daha çok sarılır. Sen yasak koydukça daha çok ters teper.
Quote:
Neyse konumuza dönelim. eva yine eski haline bürünmüş saçma bir yorum getirmiş. Başbuğ istifa etsin!. Böyle saçma bir şey olmaz. Bunu gündem maddesi yapanlar zaten art niyetlidir.
İşte burada yazdıklarımı okumadığın o kadar belliki işkembe-i kübrandan sallıyorsun frost ona cevap ver frost buna cevap ver. Benimde sana tek bi cevabım oluyor haliyle bi s**t*r allahını seversen.
Quote:
Şayet böyle bir şey varsa gerekli organlar gerekli talimatları gerekli yerlere vericektir. Gereksiz tartışmalar için kafanızı yormayın. Arthas öldü siz hala başörtüsü ile uğraşıyorsunuz hahah.

Buda özlü bir söz olsun kafanın bi köşesinde kalsın. Daha başka sorularında varsa onlarıda kendine sakla. Herşeyi googleda nasıl buluyorsan onların cevabınıda öyle bul. ok rahatladım hahah

Profile  

Post a new topicPost a reply Page 1 of 2   [ 30 posts ]
Go to page 1, 2  Next