Frost wrote:
Bak en başından yazıyorum. Taraf değilim ama bu söyledikleriniz komik geldi. Ne demek gataya başörtülü girilmez. Cami ile örnek vermek ne alaka?. Sultanahmete gelen turistlerin hiç biri başını örtmüyor. Elma ile armutu karşılaştırmışsınız.
Burayı iyi oku unity belki birşeyler anlayabilirsin. Yada sende en az yandaşlar kadar art niyetlisin benim ne demek istediğimi anlamıyorsun.
Quote:
Yemin törenine askerlerin %80inin annesi başörtülü giriyor. Askeriyenin tam ortası ictima alanında başörtüsü ile dolaşıyor.
oku oku bik bik bisiler yazip durma ak.
Quote:
Yapmayın abicim. İnce bir noktayı atlamayın. insanoğlu dini dili ırkı mezhebi ne olursa olsun heleki sözkonusu sağlık ise herkes ile eşit şartlar altında muamele görmelidir.
Where is the Hippocrates???
Quote:
Sanırım geçen senede bir poliklinikte doktorun biri kadını başörtülü olduğu gerekçesi ile kovmuş üstüne birde hepiniz o kafanızdaki bezi çıkarıp öyle geleceksiniz demiş. ADAMIN *mna KOYARLAR.
Burayı nie atlıyorsun?? Sen adamı böyle aşağılarsan adam dinine daha çok sarılır. Sen yasak koydukça daha çok ters teper.
Quote:
Neyse konumuza dönelim. eva yine eski haline bürünmüş saçma bir yorum getirmiş. Başbuğ istifa etsin!. Böyle saçma bir şey olmaz. Bunu gündem maddesi yapanlar zaten art niyetlidir.
İşte burada yazdıklarımı okumadığın o kadar belliki işkembe-i kübrandan sallıyorsun frost ona cevap ver frost buna cevap ver. Benimde sana tek bi cevabım oluyor haliyle bi s**t*r allahını seversen.
Quote:
Şayet böyle bir şey varsa gerekli organlar gerekli talimatları gerekli yerlere vericektir. Gereksiz tartışmalar için kafanızı yormayın. Arthas öldü siz hala başörtüsü ile uğraşıyorsunuz hahah.
Buda özlü bir söz olsun kafanın bi köşesinde kalsın. Daha başka sorularında varsa onlarıda kendine sakla. Herşeyi googleda nasıl buluyorsan onların cevabınıda öyle bul. ok rahatladım hahah